Blog

TOP 5 tool-uri pentru managementul reputației online în România

by | 04, Nov, 22 | Branding pentru cabinete stomatologice, Social Media pentru cabinete stomatologice | 0 comments

Reputația ta online poate face sau distruge cu siguranță succesul afacerii tale. Câteva recenzii proaste pot reduce numărul de apeluri telefonice și clienți potențiali cu destul de mult. De fapt, 57% dintre consumatori te vor alege doar dacă ai 4 sau mai multe stele! Un număr mare de clienți potențiali pierduți doar pentru că nu te-ai îngrijit de managementul reputației online cum trebuie, nu-i așa?

Monitorizarea tuturor acelor recenzii și mențiuni ale companiei tale pe web este esențială. Din fericire, există o mulțime de instrumente diferite pe care le poți folosi pentru a fi cu ochii pe tot ce se întâmplă în online referitor la firma ta! Poate fi dificil să alegi un astfel de tool, există o mulțime și toate îți propun cel mai bun management al reputației online. Totuși, am analizat noi mai multe astfel de tool-uri și cele mai bune recomandări pentru tine. Acestea sunt recomandări reale. Nu scriem articole sponsorizate și nu câștigăm nimic dacă tu faci o alegere sau alta.

TOP 5 tool-uri pentru managementul reputației online în România

Iată tool-urile testate de noi și părerea noastră despre ele:

1. Google Alerts

Acesta este un instrument gratuit de la Google pe care îl poți utiliza pentru monitorizarea și managementul reputației online. Va monitoriza site-ul tău web pentru orice nume sau expresie pe care dorești să o caute. Îți va trimite un e-mail când a fost găsită o nouă mențiune. Este un tool foarte simplu de utilizat.

Caracteristici cheie:

 • Monitorizare în timp real,
 • Gratuit de folosit,
 • Trimite alerte prin e-mail.

Poți afla mai multe despre acest tool la google.com/alerts.

ce inseamna monitorizarea si managementul reputatiei online

2. Reputology

Acesta este unul dintre cele mai populare instrumente pentru monitorizarea și managementul reputației online în România. Reputology este un instrument all-in-one care va monitoriza recenziile firmei tale pe toate site-urile de recenzii de top care există astăzi.

Antreprenorii din toată lumea iubesc acest instrument. Este evaluat cu 5 stele atât pe G2 Crowd, cât și pe Capterra. Nu are cea mai completă documentație și nici cel mai bun suport pentru clienți, dar cu siguranță acest tool își face treaba bine, judecând după recenzii.

Caracteristici cheie:

 • Notificări automate prin e-mail pentru recenzii noi,
 • Tabloul de bord complet și intuitiv,
 • Include un flux de lucru pentru acțiunile tale.

Află mai multe pe reputology.com.

3. Social Mention

Cu atât de multe platforme de social media existente, este deosebit de greu să ții pasul și să știi cine vorbește despre afacerea ta. Din fericire, există instrumente precum Social Mention care se concentrează exclusiv pe analizarea rețelelor sociale pentru mențiuni despre orice ai dori!

Mențiunea socială este descrisă ca „o căutare și o analiză în timp real în rețelele sociale”. Poți să deschizi acest tool, să introduci orice termen de căutare și să vezi unde a fost menționat pe cele mai importante platforme de social media. De asemenea, poți configura alerte prin e-mail prin acest instrument, fapt care îl face cu adevărat valoros pentru a ține un ochi pe reputația online a brandului tău.

Caracteristici cheie:

 • Poți rula o căutare oricând,
 • Este gratuit,
 • Primești alerte prin e-mail.

Află mai multe pe socialmention.com.

managementul reputatiei online in Romania

4. Mention

Mention seamănă foarte bine cu Social Mention, dar are mult mai multe caracteristici. Desigur, asta înseamnă că nu poate fi gratuit, dar cu siguranță are câteva caracteristici grozave. Dispune de un tablou de bord în care poți urmări toate mențiunile sociale ale brandului tău, poți răspunde la acestea, poți vedea analize și multe altele.

Mention este un instrument excelent pentru companiile care au o cantitate mare de activitate pe rețelele sociale. Poate fi util în special dacă ai o mulțime de clienți sau prospecți care solicită suport pe canalele tale sociale. Această aplicație îi poate menține organizați și poate ajuta întreaga ta echipă să se organizeze și să le răspundă întrebărilor.

Caracteristici cheie:

 • Monitorizare robustă a rețelelor sociale,
 • Poți răspunde la mențiuni chiar în tabloul de bord,
 • Poate lucra întreaga ta echipă cu același tool integrat.

Află mai multe pe mention.com.

5. Rize Reviews

Monitorizarea recenziilor este importantă, dar nu uita să crești numărul de recenzii pe care le ai! Un instrument precum Rize Reviews oferă atât monitorizare, cât și ajutor să primești mai multe recenzii.

Acest instrument are un tablou de bord principal unde poți urmări orice recenzii noi care apar. De asemenea, ai și notificări instantanee. Rize Reviews funcționează pentru a obține mai multe recenzii pentru afacerea ta, oferind un instrument de e-mail care îți permite să le ceri clienților feedback după achiziție.

Pe lângă monitorizarea review-urilor și generarea mai multor recenzii, Rize include și un widget pentru site-ul web în care poți prezenta cele mai bune recenzii pe care le-ai primit, construind astfel încrederea vizitatorilor tăi.

Caracteristici cheie:

 • Monitorizezi toate site-urile pe care primești recenzii,
 • Ai notificări instantanee,
 • Poți cere review-uri după achiziție,
 • Ai un widget inclus pentru site-ul web.

tool management reputatie in social media

Concluzii

Acum știi care sunt cele mai bune tool-uri pentru managementul reputației online în România. Te încurajăm să alegi unul și să îl folosești începând de astăzi.

Nu ai timp sau cunoștințe suficiente? Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de managementul reputației online a brandului tău! Contactează-ne oricând pentru orice servicii digitale ai nevoie!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *