Afacerea ta are nevoie de o prezență puternică pe Social Media anul acesta. Află de ce!

Dă share!

agentie pentru postari social media

Din ce în ce mai multă lume se îndreaptă spre Social Media pentru divertisment, pentru a afla informații și chiar pentru a face shopping. Dacă afacerea ta nu are o prezență puternică și o voce originală pe Social Media, pierzi bani chiar în timp ce citești acest articol. Află totul despre promovarea organică pe Social Media din acest articol!

Social Media – un instrument puternic pentru afacerea ta

Se spune că dacă nu ești pe Facebook și pe Instagram, nu exiști. Ei bine, da, acest lucru este cu atât mai adevărat dacă vorbim despre firma ta. Nu ai pagini sociale? Pur și simplu pierzi zeci de potențiali clienți în fiecare zi. Ai pagini sociale, însă nu te ocupi de ele cum trebuie? Este chiar și mai rău, lași impresia unui brand total neprofesionist.

Adevărul este că paginile de Social Media sunt un instrument puternic pentru afacerea ta. Te pot ridica pe culmile succesului sau pot scoate în evidență profesionalismul concurenței în raport cu tine. Tu alegi.

Înțelegem perfect dacă nu ai timp, inspirație sau cunoștințe tehnice și de design ca să te ocupi de paginile sociale ale brandului tău. De aceea suntem noi aici! Îți creștem brandul organic prin postări de calitate pentru Social Media! Contactează-ne oricând!

agentie promovare social media
Agenție promovare Social Media

De ce este Social Media importantă pentru brandul tău?

Dintr-o mie de motive. Am putea scrie o carte de vreo 300 de pagini cu toate aceste motive. Totuși, o să ți le spunem acum doar pe cele mai importante dintre ele:

  • Social Media îți oferă legitimitate. Cumpărătorii nu fac o achiziție până nu te verifică pe Facebook întâi: să vadă dacă firma există, dacă are postări recente sau ultima postare e de prin 2017, dacă au cumpărat și alți oameni, ce recenzii au lăsat alți clienți etc.
  • Îți crește valoarea brandului. Una e să ai un magazinaș online mic de care nu a auzit nimeni niciodată, alta e să ai un magazin online creat profesional și o pagină de Facebook/Instagram cu 30 000+ de urmăritori. Nu?
  • Pe Social Media, poți încheia parteneriate profitabile cu influenceri sau cu alte magazine de pe nișa ta, pentru schimb de idei, de produse, pentru promovare încrucișată etc. De exemplu, un client al nostru de pe nișa bijuteriilor a găsit chiar pe Facebook un partener care vindea cutii din lemn pentru bijuterii. Au făcut schimb de produse, s-au promovat reciproc și au rezultat două businessuri mai puternice decât înainte! Aceasta e puterea paginilor sociale de a uni oamenii!

Nu ești pe Social Media? Iată ce pierzi!

  • Tot Social Media este cea care îți oferă informații valoroase despre publicul tău țintă. Este suficient să analizezi câteva zeci de profiluri ale urmăritorilor tăi cei mai activi și deja extragi o mulțime de informații: cum se îmbracă acești oameni, ce fac, unde se distrează, ce cumpără și de unde etc. Extrapolând aceste informații la întreaga ta audiență, practic obții un avatar al clientului tău perfect. Iar acest lucru te ajută mult în tehnicile de promovare online!
  • Bineînțeles, tot pe aceste pagini vei face și vânzări. Rezultatul? Un ROI crescut pentru tine și un extra de profit consistent! De ce ai rata așa ceva?
  • Tot pe Facebook și Instagram, poți identifica imediat concurența și să o analizezi. Astfel, îți va fi mai ușor să te promovezi și să câștigi o cotă de piață mai mare! Nu uita că informația este putere, iar aceste pagini sociale îți oferă mult mai multă informație decât ai putea crede în acest moment.
  • Prin intermediul postărilor, comunici cu audiența ta și le arăți cine ești și ce faci, ce promoții și produse noi ai etc. Acesta este unul dintre cele mai bune și mai personale canale de comunicare cu clienții. Creezi content original pentru urmăritorii tăi și îți crești pagina organic. Sau… ne poți lăsa pe noi să facem asta pentru tine în mod profesionist, după cum preferi.
  • Construiești o comunitate în jurul brandului tău, așa cum au toate marile branduri. Iar asta e priceless!
creare postari social media
Creare postări profesionale Social Media

Pregătit pentru revoluția Social Media?

Indiferent că ești pregătit sau nu pentru această revoluție, ea se va întâmpla. Se întâmplă deja de câțiva ani, iar anii următori nu vor aduce decât o amplificare a vânzărilor și prezenței brandurilor pe Social Media. Dacă nu vrei să rămâi în urmă, acum e cel mai bun moment să începi să investești în creșterea paginii tale cu content de calitate. Suntem aici pentru tine!