ADS LEADERS

Doriți să vă creșteți veniturile și să vă duceți afacerea la nivelul următor?

CONTACTAȚI-NE ACUM

Tot ce facem, facem cu profesionalism. Nu lucrăm cu jumătăți de măsură. Livrăm rezultate. Lună după lună. Vrem să fii primul de pe nișa ta!

Fiecare afacere este unică. De aceea, nu există o rețetă a succesului aplicabilă pentru toată lumea. Îți analizăm afacerea și creăm o strategie personalizată, conform nevoilor tale. 

Indiferent că îți creăm un website ori un set de reclame pe Google, Facebook, Instagram sau TikTok, oferim design modern, astfel încât clienții tăi să fie captivați și să apeleze constant la serviciile tale! 

marketing stomatologie

LucreazĂ cu o echipĂ de specialiȘti În marketing dentar

SEO stomatologie

CE VĂ OFERIM?

Înțelegem provocările unice cu care se confruntă profesioniștii din domeniul stomatologic atunci când vine vorba de marketingul cabinetului lor. De aceea, am creat o gamă completă de servicii de marketing dentar pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

site pentru cabinet stomatologie

Proiectarea și dezvoltarea de site-uri web

SEO pentru cabinet stomatologie

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO)

publicitate pentru cabinet stomatologie

Publicitate de tip Pay-per-click (PPC)

social media pentru cabinet stomatologie

Marketing în rețelele sociale

articole blog pentru cabinet stomatologie

Crearea de conținut

review-uri pentru cabinet stomatologie

Managementul reputației

MARKETING DENTAR

Echipa noastră de experți în marketing dentar are o înțelegere profundă a industriei dentare și o experiență dovedită în a ajuta cabinete ca și al dumneavoastră să își sporească vizibilitatea, să atragă noi pacienți și să crească veniturile.

Ne plac clienții mulțumiți!

A fost visul meu să am propria clinică stomatologică. Frica mea cea mai mare era dacă o să am suficienți clienți încât să acopăr cheltuielile cu spațiul, angajații, promovarea. Nu știu ce magie au făcut cei de la AdsLeaders pentru că le-am dat libertate totală în alegerea strategiilor, însă acum avem clienți de nu facem față cu programările, deși avem deschis de la 8 dimineața la 10 seara zilnic, iar în jur mai sunt încă doua cabinete stomatologice! Sunt foarte multumită!

Cătălina L.

Medic stomatolog

Pentru toate cele 3 firme ale noastre colaborăm cu AdsLeaders și nu am fost dezamăgiți niciodată. Eu nu obișnuiesc să las review-uri, dar iată că pentru voi am făcut o excepție. 😀 Vă mulțumesc pentru tot, în special pentru că veniți întotdeauna cu o perspectivă fresh atunci când noi nu mai avem idei! 

Gabriela F.

Administrator

AdsLeaders sunt cei care au crezut în ideea mea de business atunci când nimeni nu credea. Ei m-au ajutat cu absolut totul: mi-au făcut un website de senzație, apoi au început promovarea SEO și promovarea plătită online. Întreaga echipă este dedicată muncii și am o comunicare excelentă cu ei, chiar și în afara orelor de program. AdsLeaders sunt parte din succesul meu de acum. Mulțumesc!

Stelian I.

Manager

Am întâlnit la AdsLeaders o echipă fantastică de tineri entuziaști, pasionați și foarte talentați. Ne-au ajutat să ne stabilim poziția foarte bine pe piață pe nișa noastră de electronice mici. Lucrăm de 3 ani deja cu AdsLeaders și pot spune că avem o comunicare excelentă. Sunt foarte responsivi, chiar și în afara orelor de program. 

Liviu D.

E-commerce manager

După ce ani de zile am irosit banii pe campanii de promovare SEO, Google și Facebook care nu mi-au adus avantaj, în sfârșit am descoperit AdsLeaders, care chiar știu ce fac. Am ajuns pe prima pagină Google organic pe 20 de cuvinte-cheie, am un ROAS chiar și de x12 pe anumite produse și am un cost pe conversie mai mic de jumătate față de ce obținea fosta agenție. Sunt foarte mulțumit! 

Mihail C.

Antreprenor

ads leaders

Lăsați-ne să vă ajutăm să obțineți succesul pe care îl meritați!

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație gratuită și pentru a vedea cum vă putem ajuta cabinetul să prospere!

Cere cea mai avantajoasă ofertă!

Tarifele noastre chiar sunt prietenoase, pentru că ne place ceea ce facem. Calitatea serviciilor noastre? Doar cerul este limita! 

Telefon: 0799 999 899

E-mail: contact@adsleaders.eu

FORMULAR CONTACT

Copyright 2022 @ AdsLeaders. All rights reserved.