Blog

TOP 5 strategii de marketing pentru produsele cosmetice

by | 11, Jun, 22 | Marketing digital, reclame PPC cabinete stomatologice | 0 comments

Afacerile din nișa de înfrumusețare au cunoscut o creștere exponențială în ultimii ani. Adevărul este că ne place să fim frumoși și atrăgători. Dacă și tu ai o firmă care vinde cosmetice, trebuie să ai tehnici de vânzare de top. Trebuie să faci față concurenței și să profiți de acest val în creștere. Vezi aici care sunt TOP 5 strategii de marketing pentru produsele cosmetice!

TOP 5 strategii de marketing pentru produsele cosmetice

Din fericire, nu trebuie să ai un brand gigantic precum Sephora ca să ai o afacere profitabilă în domeniul vânzării de produse cosmetice. De fapt, chiar și cu o firmă mică de apartament poți scoate profituri frumușele. Trebuie doar să știi cum să îți vinzi produsele; cum să îți faci reclamă; cum să profiți de punctele slabe ale concurenței și cum să obții maximum de rezultate pentru bugetul investit în marketing!

O să îți spunem un secret: mulți clienți ajung la noi să le facem strategiile de marketing după ce au cheltuit câte o mică avere în fiecare lună pe Google și Facebook. Vânzările abia dacă le-au acoperit bugetul investit. De ce? Pentru că noi asta facem de ani de zile. Ei au “învățat” de pe un curs de două ore de pe YouTube. E un pic de diferență, nu?

reclame pentru magazin produse cosmetice
Strategii pentru magazin produse cosmetice

De aceea, când ajung la noi și ne ocupăm de marketingul lor, rămân absolut uimiți cât de bun este ROAS-ul obținut de noi. Rămân mirați cât de mic este costul per conversie față de sumele enorme la care ajungeau ei. Și așa apar recenziile noastrre pozitive! 😀 Diferența de bani se transformă în profit suplimentar pentru clienții noștri. Și cine nu iubește un profit suplimentar?

Recomandarea noastră?

Bineînțeles, prima noastră recomandare este să închei un contract de colaborare cu noi pentru a ne ocupa de strategiile de marketing pentru produsele cosmetice pe care le vinzi. Rezultatele pe care le vom obține noi pentru tine sunt net superioare a tot ce ai putea obține tu singur vreodată. Și nu spunem asta cu superioritate sau îngâmfare. Pur și simplu noi suntem o agenție care se pricepe la marketing și promovare online, iar tu te pricepi să conduci afacerea ta. Suntem specialiști diferiți cu cunoștințe diferite.

Iată care sunt TOP 5 strategii de promovare online pentru produsele cosmetice care dau rezultate anul acesta:

Crearea unei comunități în jurul brandului tău

Crearea unui funnel de vânzări omnichannel

Folosirea contentului și review-urilor generate de clienții tăi

Colaborarea cu influenceri din domeniul cosmetic

Promoții și giveaway-uri pe Instagram

agentie de promovare si marketing
Agenție de promovare și marketing

Cu ce te putem ajuta noi? Cu toate cele de mai sus, plus:

  • crearea unui site de e-commerce perfect funcțional și adaptat nișei tale,
  • crearea și administrarea blogului de pe site-ul tău în scopuri SEO,
  • strategie SEO completă on-page și off-page,
  • crearea, setarea si organizarea newsletter-urilor pentru fidelizarea clienților tăi,
  • administrarea organică a platformelor sociale (Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, YouTube etc.) cu content realizat profesional și orientat către story-telling și vânzări,
  • rularea și administrarea campaniilor și reclamelor PPC pe Facebook, Instagram și Google.

AdsLeaders – echipa de care ai nevoie alături de tine atunci când vrei rezultate pentru bugetul pe care îl investești.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *