Blog

Importanța podcasturilor în strategia de content marketing

by | 03, Oct, 22 | Marketing digital, reclame PPC cabinete stomatologice | 0 comments

Podcasturile nu mai sunt un simplu hobby al creatorilor lor. De fapt, podcasturile au un rol important în strategia de content marketing. Află mai multe în acest articol marca Ads Leaders!

De ce sunt podcasturile atât de populare?

Pentru că poți asculta un podcast când conduci, când alergi sau când gătești. Este mult mai ușor să afli informații ascultându-le oricând, decât așezându-te într-un fotoliu și citind o carte.

Din ce în ce mai mulți oameni ascultă podcasturi, iar acest trend nu va fi unul descendent, ci dimpotrivă. Iar un business owner isteț va ști să folosească acest lucru în favoarea afacerii sale.

De ce podcasturile sunt importante în strategia ta de content marketing?

Iată de ce ar trebui să te folosești de podcasturi în cadrul strategiei tale de content marketing:

  • Podcasturile sunt ușor de realizat. Cumperi un microfon de câteva sute de lei, îți alegi un subiect relevant pentru domeniul tău și începi să vorbești. Încarci podcastul pe o platformă și asta e. Nu știi despre ce să vorbești și îți e mai ușor să citești un text scris dinainte? Perfect! Echipa noastra de content writeri profesioniști cu experiență și portofoliu îți scriu textul pe orice domeniu dorești, de orice lungime dorești, iar tu doar îl citești.
  • Nu te costă mult să ajungi în fața clienților. Atunci când oamenii caută informații din domeniul tău, te vor găsi prin intermediul podcasturilor fără să plătești pentru reclame și promovare.
  • Atunci când faci podcasturi prin care transmiți informații de valoare publicului, lumea te percepe ca pe un lider în domeniul tău, ca pe o autoritate. Vor avea încredere să apeleze apoi la produsele sau serviciile tale. Așadar, podcasturile te ajută mult și pe partea de branding.
  • Podcasturile te conectează cu audiența ta așa cum un articol de blog nu o poate face. Prin faptul că îți aud vocea și eventual te văd, oamenii vor avea încredere în tine mai mult decât în concurența ta invizibilă. Și vor cumpăra de la tine.
  • Contentul unui podcast îl poți refolosi. De exemplu, îl poți transforma într-un articol de blog. Perfect, ai mai multe materiale la dispoziție în strategia ta de content marketing muncind o singură dată!

Te-am convins? Când începi să lansezi podcasturi?

Ads Leaders – strategie de content marketing pentru afacerea ta

Ai nevoie de o strategie de content marketing pentru afacerea ta care să aducă rezultate cu adevărat? Te ajutăm! Da, te ajutăm chiar și cu textele și research-ul pentru subiectele podcasturilor. Te ajutăm cu orice ai nevoie. Vrem să ai succes, ca să avem și noi (mai mult) succes. Contactează-ne oricând dorești!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *