Email marketing: mai merită să îl faci?

Dă share!

sfaturi email marketing

Cândva, tehnicile de email marketing erau la baza dezvoltării oricărei afaceri. Astăzi, există voci care spun că email maerketing-ul nu mai are relevanță. Oamenii își citesc rapid emailurile cu adevărat importante și dau direct Spam la emailurile de promovare ale firmelor. Fiind bombardați cu tot felul de emailuri tip spam sau cu diverse oferte, toată lumea vrea să aibă inboxul curat și se abonează cu mare reținere la un nou newsletter.

Așadar, tu ce crezi? Au dreptate aceste voci? Mai merită sau nu să faci campanii de email marketing? Află părerea specialiștilor noștri citind în continuare!

Email marketing: mai merită să îl faci?

Noi credem că da, încă merită să faci email marketing. Oamenii au aplicațiile de email cu ei oriunde, prin intermediul telefoanelor mobile inteligente. Din orele pe care oamenii le petrec în fața calculatorului, dar și cu telefonul în mână, o bună parte din timp este consumat citind mailurile.

Pentru ca emailul tău să ajungă citind, nu trimis direct la Trash sau la Spam, trebuie să atragă atenția într-un mod pozitiv. Nu orice email de promovare va ajunge citit. Însă al tău va ajunge, dacă este scris cum trebuie. Dacă este banal, intruziv sau pur și simplu nepotrivit, atunci vei investi degeaba într-o campanie de email marketing.

Ai nevoie de texte profesionale pentru campaniile de email marketing? Îți creăm noi textele potrivite pentru emailurile companiei tale, astfel încât să te asiguri că mesajul tău nu va ajunge în Trash sau în Spam. Ne adaptăm exact viziunii business-ului tău și îți aducem noi clienți și noi vânzări. Contactează echipa Ads Leaders la 0799 999 899!

Acestea fiind spuse, noi te încurajăm să pornești o campanie de email marketing. Îți spunem în continuare care sunt avantajele unei astfel de campanii!

campanii de email marketing

Avantajele unei campanii de email marketing

Iată care ar fi, pe scurt, avantajele unei astfel de strategii de promovare:

  • O campanie de promovare prin email este ieftin de implementat. Te costă doar platforma de pe care alegi să trimiți miile sau zecile tale de mii de emailuri, iar asta înseamnă câteva sute de lei pe lună.
  • Campania de email marketing făcută corect și urmând o strategie inteligentă îți aduce un ROI foarte mare. Ai nevoie de o strategie adecvată de email marketing? Te ajutăm noi, oricând!

ROI = Return on Investment

  • Poți direcționa publicul din email spre site-ul tău, spre paginile sociale sau spre ce vrei tu. Astfel, email marketingul ajută la strategia de marketing digital în general.
  • Poți personaliza emailurile, astfel încât să atingi coarda sensibilă a fiecărui abonat.
  • Poți face segmente de clienți care să primească mesaje diferite, în funcție de strategia ta.
  • Poți automatiza întregul proces de trimitere a emailurilor și de segmentare a bazei de abonați.
  • Poți trimite emailuri de test către tine înainte să trimiți mailuri la toți abonații, pentru a evita gafele.
  • De asemenea, poți face teste de tip A/B cu mesajele tale de promovare chiar prin intermdiul email marketingului.
  • Poți seta KPI-uri și, bineînțeles, poți monitoriza gradul de deschidere și de conversie a fiecărui email. Astfel, vei putea optimiza constant campaniile tale.
  • Email marketingul ajută la retenția clienților și întoarcerea clienților vechi.

Ads Leaders – te ajutăm cu tot ce ține de marketing digital!

Contactează-ne oricând! Îți vom aduce succes.