Blog

Cum găsești cuvinte cheie pentru site-ul tău?

by | 02, Aug, 22 | Optimizare SEO cabinete stomatologice | 0 comments

Căutarea cuvintelor cheie este esențială pentru a crește traficul organic pe site-ul dvs. Acesta este, practic, procesul de descoperire a cuvintelor cheie și expresiilor potrivite pe care publicul țintă le utilizează pentru a obține produsele sau serviciile pe care voi le oferiți. Cum găsești cuvinte cheie pentru site-ul tău? Află din acest articol marca Ads Leaders!

Cum găsești cuvinte cheie pentru site-ul tău?

Instrumentele de căutare a cuvintelor sunt utile atât pentru agențiile de marketing online, cât și pentru companiile care fac SEO in-house pentru a colecta date esențiale. Aceste date pot fi utilizate pentru a obține o potrivire mai bună între ce caută clienții potențiali și serviciile dvs. Tool-urile de căutare a cuvintelor cheie și tool-urile pentru SEO în general constituie o modalitate excelentă de a vă audita serviciile și traficul site-ului în cel mai eficient mod.

Dacă doriți un clasament mai ridicat în motoarele de căutare și mai mult trafic către site-ul dvs. web, trebuie să știți cum să alegeți cuvintele cheie potrivite și cum să beneficiați de cele mai bune instrumente de cercetare a cuvintelor cheie.

Top 4 instrumente de căutare a cuvintelor cheie pentru cele mai bune practici SEO


Din experiența noastră din cadrul agenției Ads Leaders (avem peste 200 de clienți pentru care construim și implemetăm strategia SEO la nivel profesional), recomandăm următoarele instrumente de căutare a cuvintelor cheie:

Google KeyWord Planner


Planificatorul de cuvinte cheie oferit de Google ajută companiile și agențiile de publicitate să caute cuvinte cheie și să facă research extensiv pentru campaniile de căutare. De asemenea, îi ajută să vadă estimări privind numărul de căutări pe care le primește un cuvânt cheie și costul mediu pentru o afișare pe acel cuvânt cheie.

Spre deosebire de alte opțiuni plătite, Google Keyword Planner rulează gratuit și necesită doar un cont de Google Ads. După finalizarea configurării contului, puteți descoperi cuvinte cheie noi sau puteți încărca cuvinte cheie existente pentru a obține previziuni privind volumul căutărilor și performanța.

De asemenea, este posibil să vă personalizați strategia prin restrângerea publicului țintă în funcție de locație sau prin gruparea cuvintelor cheie. Acest instrument își actualizează în mod regulat baza de date în funcție de condițiile actuale ale pieței. Estimările sale de performanță sunt actualizate în consecință. În mod cert, acest instrument că ajută să direcționați mai mult trafic și mai multe vânzări către site-ul dvs.

Ahrefs


Ahrefs este un tool SEO de mare ajutor pentru a crește traficul și a obține clasamente mai ridicate în rezultatele organice de pe Google. Instrumentul său, Keyword Explorer, vă ajută să descoperiți o mulțime de idei de cuvinte cheie eficiente, să analizați clasarea acestora și să estimați potențialul de trafic.

Tarifele pentru Ahrefs și Keyword Explorer pot fi însă descurajante pentru multe persoane ori companii mici, la început de drum:

tool cuvinte cheie

Serpstat

Un alt instrument excelent de căutare a cuvintelor cheie este Serpstat. Puteți folosi acest instrument pentru a vă extinde prezența online. Veți beneficia de baza sa masivă de cuvinte cheie pentru campanii SEO și PPC. Cel mai interesant feature oferit de Serpstat este Competitor Graph, care îți arată strategia concurenților tăi pentru a atrage clienți. De asemenea, acest tool ajută mult pe întregul segment de SEO.

Acestea sunt tarifele actuale pentru Serpstat:

pareri serpstat
Știm, sunt mari aceste tarife.

SEMrush

A patra noastră recomandare este SEMrush. Acesta este, de fapt, un tool complet pentru SEO, oferind features foarte utile, inclusiv pentru descoperirea de noi cuvinte cheie.

Prin interfața sa ușor de utilizat, este destul de rapid și simplu să obțineți o imagine de ansamblu asupra a tot ceea ce trebuie să știți despre un cuvânt cheie. Puteți verifica volumul lunar de căutare, cuvintele cheie în tendințe și cuvintele cheie similare pe care ați putea dori să le utilizați.

Pe lângă analizele sale privind rezultatele căutării organice, puteți vedea, de asemenea, datele despre cuvintele cheie ale concurenților și valorile de trafic organic.

Iată și tarifele actuale pentru SEMrush:

pareri semrush

Hmm… destul de greu de digerat aceste tarife. Mai ales pentru o firmă care nu are pretenții să fie o multinațională, nu-i așa?


Tool-uri scumpe? Câștigi cu Ads Leaders!

Aceste tool-uri sunt extrem de eficiente. Noi le folosim și le recomandăm. Totuși, sunt complexe. Nu ai experiență în SEO și în analizarea datelor? Îți va lua ani de zile până când vei ajunge să le folosești la capacitatea lor maximă. Să știi să interpretezi datele astfel încât să scoți banii plătiți. Practic, să ajungi un expert SEO.

Așa că, dacă ai o firmă și vrei să faci tu singur SEO pentru website cu aceste tool-uri, poate ar trebui să te mai gândești. Merită banii, în condițiile în care nu ai experiență în SEO? Merită efortul?

Aceste tool-uri de SEO merită doar pentru agenții, după părerea noastră. Atunci când ai zeci sau sute de clienți pentru care faci SEO, amortizezi aceste costuri. De asemenea, ai oameni care dispun de cunoștințele necesare pentru a putea să folosească într-adevăr aceste instrumente.

De aceea, dacă ai nevoie de SEO și te întrebi cum găsești cuvinte cheie, apelează la agențiile specializate de SEO. Noi, la Ads Leaders, avem un departament special de experți SEO. Aceștia îți asigură aceste servicii la o fracțiune din costul anual pe care l-ai avea cu aceste tool-uri. Decizia îți aparține.


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *