Blog

Cum creezi un site în WordPress?

by | 13, Jul, 22 | Creare site cabinete stomatologice si medicale | 0 comments

Crearea unui website nu este o joacă de copii. Afacerea ta se va baza pe acest site, de aceea el trebui conceput în cel mai profesionist mod cu putință. Cum creezi un site în WordPress? Află din acest articol marca Ads Leaders!

Cum creezi un site în WordPress?

În linii mari, pentru a crea un site în WordPress trebuie să urmezi cei 9 pași de mai jos. Cât de simpli sunt acești pași de realizat? Depinde. Dacă ești un WordPress developer cu experiență, este ușor să creezi orice site. Dacă ești începător și abia descifrezi tainele creării unui website, s-ar putea să ți se pară mai greu, caz în care îți recomandăm să apelezi la o agenție de webdesign profesionistă, precum Ads Leaders.

Așadar, iată pe scurt care sunt cei 9 pași pentru a crea un website:

 1. Alege un nume pentru viitorul tău website.
 2. Înregistrează acest nume.
 3. Cumpără găzduirea pentru viitorul tău site.
 4. Instalează WordPress pe viitorul site.
 5. Conectează domeniul la hosting.
 6. Instalează (sau creează de la zero) o temă pentru viitorul website.
 7. Adaugă content e noul site (texte, imagini, produse etc.).
 8. Optimizează SEO și promovează noul site, în timp ce faci activități permanente de mentenanță.
 9. Înnoiește periodic domeniul și găzduirea atunci când expiră.

Cât costă să faci un site în WordPress?

Dar cât te costă marfa pe care o vei vinde pe acel site? Cât te costa serviciile de contabilitate de care firma ta va avea nevoie? Sau cât vor fi taxele pe care le vei plăti la stat? Cât va fi salariul pe care îl vei plăti angajatului tău de bază?

Vezi tu, nimeni nu îți va da cifre exacte, iar motivul este simplu: DEPINDE. Toate acestea depind de atât de mulți factori, încât nimeni niciodată nu îți va putea răspunde la aceste întrebări fără să îți cunoască ideea de business foarte-foarte bine.

Așa cum nu îți putem răspunde în acest moment la întrebările de mai sus, la fel nu îți putem spune cât te va costa să faci un site în WordPress. Depinde dacă il faci tu, dacă ti-l face un prieten bun la toate sau ți-l face o agenție profesionistă.

Depinde ce necesități va avea site-ul tău în funcție de specificul afacerii tale. Ai nevoie de un site simplu de prezentare cu 3 pagini și un blog sau un site complex, pentru rezervări, programări, integrări cu alte companii, vânzări online etc.?

Ai nevoie de el în câteva zile sau în câteva săptămâni? Pe ce perioadă vrei domeniul și hostingul? Vrei optimizare SEO completa pentru site? Și lista de întebări poate continua.

De aceea îți spunem că tariful pentru realizarea fiecărui site în parte depinde de foarte mulți factori. Sunt așa-ziși specialiști care fac un website pentru 300 lei. De obicei, aceste website-uri ajung la noi pentru reparații și modificări capitale, iar proprietarii plătesc mai mult în final.

O agenție care chiar știe ce face nu va tarifa cu un unic tarif orice site. Dacă face acest lucru, înseamnă că instalează o temă predefinită gratuită la fiecare noou site și cam asta e toată activitatea pe care o prestează.

În schimb, o agenție serioasă va crea toate site-urile de la zero și va tarifa diferit pentru fiecare site, în funcție de complexitatea cerută. De aceea, noi nu avem tarife unice aplicabile pentru orice site. Tariful diferă în funcție de complexitatea proiectului tău – și este normal să fie așa.

Cât durează să creezi un site în WordPress?

Depinde cât de bine cunoști platforma. Poți face un site funcțional în WordPress și în 3 zile, și în 3 luni. Depinde.

Cert este că noi, la Ads Leaders, ne pliem pe nevoile tale. Ai nevoie de un site urgent? Ți-l facem în regim de urgență. Ai nevoie de un site în 3 săptămâni? Îl facem în 3 săptămâni. Indiferent de înțelegerea cu tine, în mod cert vom respecta aceste termene.

Servicii all-inclusive pentru site-uri noi

Mai mult decât atât, noi, la Ads Leaders, îți oferim servicii all-inclusive pentru noul tău website:

 • creăm site-ul,
 • îl optimizăm SEO,
 • îi facem mentenanță,
 • scriem content, urcăm imagini și produse,
 • administrăm blogul,
 • îl promovăm pe Google și Social Media,
 • administrăm paginile sociale,
 • îți facem branding.

All-inclusive, pentru succesul site-ului tău!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *