Cauți o agenție de marketing digital cu portofoliu? Ne-ai găsit!

Dă share!

agentie de marketing digital cu portofoliu

Te-ai săturat să arunci bani în marketing și nimic să nu funcționeze? Plăteti, plătești, dar rezultatele când apar? Ei bine, vor apărea atunci când vei lucra cu o agenție de marketing digital cu portofoliu. Cu o agenție reală, formată dintr-o echipă de profesioniști, nu dintr-un tânăr de 19 ani care se laudă cu 12 ani de experiență și lucrează din debaraua părinților. Bine, poate am exagerat, dar știi și tu că există în realitate astfel de “agenții”.

Cum găsești o astfel de agenție digitală cu portofoliu? Nici măcar nu mai este nevoie să cauți. Ne-ai găsit deja! 😁

Ads Leaders – agenție de promovare cu portofoliu bogat

Și nu doar că avem portofoliu, ci unul foarte bogat! Te invităm să ne contactezi oricând pentru a-ți arăta proiectele la care am lucrat sau lucrăm în prezent, însoțite de rezultatele concrete pe care le-am obținut.

Apoi, putem discuta despre afacerea ta. Ne spui viziunea ta, îți spunem soluțiile noastre și vedem cum ne armonizăm în așa fel încât să putem colabora și, cel mai important, să putem să îți livrăm rezultate. Pentru că noi asta facem: livrăm rezultate, nu promisiuni și apoi scuze.

Portofoliul nostru

Probabil te întebi de ce nu avem undeva pe site o listă cu proiectele în care ne-am implicat. Ei bine, nu avem o astfel de listă și nici nu vom avea vreodată. Îți spunem și de ce:

  • Pentru că avem semnate acorduri de confidențialitate și NDA-uri (lucrăm foarte mult inclusiv cu site-uri internaționale, iar acestea ne impun non-disclosure agreement),
  • Avem sute de proiecte în portofoliu și nu avem cum din punct de vedere tehnic să le afișăm pe toate. Cum să le selectăm pe cele pe care să le afișăm pe site? Este mai bine să ne spui din ce domeniu te interesează portofoliul nostru, iar noi să îți punem la dispoziție proiectele pe care am lucrat exact pe domeniul tău. Cu ce te-ar ajuta să îți punem la dispoziție pe site niște proiecte care oricum nu sunt pe domeniul tău?
  • Nu în ultimul rând, ultima dată când ne-am postat portofoliul pe site, l-am găsit în câteva zile luat cu copy-paste și pus pe site-ul altor “agenții”, ca și cum ar fi fost portofoliul lor. 🤣 Ăștia da, profesioniști! Nu este corect în primul rând față de clienții noștri să fie expuși în acest mod pe toate site-urile care azi sunt, mâine nu mai sunt.

De aceea, vom oferi portofoliu relevant doar în cadrul unei discuții. Bineînțeles, o astfel de discuție nu poartă nicio obligație pentru tine. Aceasta este cea mai elegantă metodă de interacționare între profesioniști – noi și tu.

Portofoliul nostru include:

Contactează-ne oricând!