Blog

Ai nevoie de un audit SEO! Chiar astăzi!

by | 02, Sep, 22 | Optimizare SEO cabinete stomatologice | 0 comments

Un audit SEO este foarte asemănător cu a vă duce mașina la service pentru a face un schimb de ulei. După cum știți, schimburile regulate de ulei pot fi una dintre cele mai importante moduri de a prelungi durata de viață a mașinii. La fel, un audit SEO îți îmbunătățește afacerea și îți crește profitul. Află mai multe despre importanța auditului SEO în acest articol!

Auditul SEO

Un audit SEO analizează infrastructura tehnică a site-ului dvs., elementele de pe pagină și elementele esențiale din afara paginii pentru a optimiza vizibilitatea, gradul de user-friendliness și conversia în motoarele de căutare. Un audit SEO trebuie efectuat în mod regulat pentru a obține performanță pe site-ul dvs.

Auditurile SEO sunt o componentă importantă și necesară pentru a vă menține strategia SEO la zi. Dacă site-ul dvs. nu este optimizat corespunzător pentru motoarele de căutare, pierdeți o cantitate semnificativă de trafic organic. În consecință, nu veți avea atât de mulți clienți pe cât ați putea avea cu o strategie SEO corect implementată și adusă la zi.

Există mai multe motive pentru care chiar trebuie să efectuați un audit SEO al site-ului dvs. Iată câteva:

  • Modificări ale algoritmilor: motoarele de căutare precum Google, Yahoo și Bing își actualizează constant algoritmii pentru a oferi rezultate de căutare mai bune. Trebuie făcute ajustări la conținutul site-ului pentru a ține pasul cu acești algoritmi.
  • Instrucțiuni pentru webmasteri: instrumentele populare pentru webmasteri de la Google și Bing se schimbă continuu, așa că trebuie să vă asigurați că vă conformați.
  • Erori în site: este important să vă asigurați că site-ul dvs. nu are mesaje de eroare 404 sau link-uri rupte. Efectuarea auditului va expune erorile, permițându-vă să le redirecționați și să recuperați traficul pierdut.
  • Titluri și metadate: tagurile de titlu și metadescrierile sunt primul lucru pe care vizitatorii îl vor citi atunci când site-ul apare în rezultatele căutării. Este important ca acestea să fie relevante pentru conținutul site-ului.
  • Conținut învechit: este posibil să aveți conținut învechit pe site-ul dvs. Este important să oferiți motoarelor de căutare nu numai conținut relevant, ci și proaspăt. Trebuie să le oferiți oamenilor un motiv să revină periodic pe site.

Ads Leaders – audit SEO gratuit periodic pentru clienții noștri

Noi, la Ads Leaders, ne ocupăm îndeaproape de site-urile clienților noștri. Spre deosebire de agențiile de SEO fără experiență, noi facem mai mult decât doar să îți punem content pe site și atât.

Periodic, pentru fiecare client în parte, analizăm rezultatele SEO și ne ajustăm acțiunile în funcție de ce observăm că funcționează sau nu. Indexăm manual rapid fiecare nou link al site-ului. Dacă agenția ta de SEO îți spune că Google va indexa noul conținut în 3 sau 6 luni, este momentul să o schimbi. Există moduri de a indexa conținutul instant pentru rezultate rapide.

Conținutul de pe site-ul clienților este evaluat și reevaluat periodic. Astfel, ne asigurăm că rămâne mereu relevant și fresh.

Cât de des facem audit SEO periodic pentru clienții noștri? În general, la fiecare 3 luni. Totuși, atunci când este cazul, intervenim chiar și mai des decât atât. Totul gratuit, clienții plătesc doar pentru conținutul nou adăugat!

Vrei un audit SEO relevant pentru nișa ta?

Dacă simți că site-ul tău nu beneficiază de toate resursele organice, hai să îți facem un audit! Ne vom ghida după cele mai bune practici în funcție de nișa afacerii tale. La final, îți vom spune ce trebuie îmbunătățit și cum îți recomandăm să faci acest lucru. Tu vei decide dacă apoi vei vrea să rezolvăm noi acele eventuale probleme găsite sau nu!

Tarifele pentru un audit SEO profesional sunt de la 200 la 800 lei, în funcție de adâncimea dorită a analizei. După cum spuneam mai sus, pentru clienții noștri recurenți, acest audit este gratuit.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *