Blog

3 calități pe care le vrei la agenția SEO cu care lucrezi

by | 20, Aug, 22 | Optimizare SEO cabinete stomatologice | 0 comments

Multe companii mici, mijlocii sau mari spun că angajarea unei agenții SEO a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-au luat vreodată. Totuși, orice agenție SEO este potrivită pentru orice client? Nu chiar. Îți spunem în acest articol care sunt cele 5 calități pe care le vrei la agenția SEO cu care lucrezi!

3 calități pe care le vrei la agenția SEO cu care lucrezi

Să apari pe prima pagină în Google organic înseamnă să economisești sumele lunare uriașe dedicate publicității plătite. Practic, înseamnă un profit mai mare pentru tine. O agenție SEO cu oameni profesioniști știe pe ce să se concentreze pentru a crește vizibilitatea și pentru a se asigura că ai tăi clienți te pot găsi ușor pentru produsele și serviciile tale.

Cu toate acestea, acest lucru va fi adevărat doar dacă găsești agenția SEO potrivită. Nu ar trebui să închei niciodată un contract cu o agenție SEO doar pentru că ți-a căzut prima sub ochi sau pentru că îți oferă cel mai mic tarif. De fapt, trebuie să înțelegi exact cât de experimentată este acea echipă în domeniul tău și în general în ceea ce privește SEO.

După pandemia Covid, au apărut foarte multe așa-numite agenții SEO. De fapt, tinerii ce căutau un job online facil în timpul pandemiei s-au gândit că pot face un venit frumușel oferind servicii SEO, în condițiile în care aveau zero experiență și, cel mai grav, zero dorință de a face treabă bună și a învăța rapid pentru a ajuta cu adevărat clienții. Anunțurile unor tineri de 20-25 ani care se laudă cu “8 ani de experiență” au împânzit internetul. Nu vrei să lucrezi cu o astfel de “agenție”. Te sfătuim să verifici dacă agenția de SEO pe care vrei să o alegi este înființată înainte sau după pandemie.

Ads Leadersagenția SEO pe care o vrei alături

Hai să îți spunem în treacăt câte ceva despre departamentul de servicii SEO din cadrul companiei noastre Ads Leaders. Oamenii pe care îi avem în echipă au mulți-mulți ani de experiență în spate. Coordonatoarea noastră pe proiecte SEO lucrează în acest domeniu de 13 ani. Are experiență pe sute (poate chiar mii) de proiecte din cele mai diverse nișe. Dacă vrei o agenție de SEO care într-adevăr să merite banii, colaborează cu noi!

În afară de experiența reală a agenției sau a persoanei care se va ocupa de proiectul tău SEO, ar trebui să fii atent și la:

Accesibilitatea agenției SEO

O calitate pe care vei dori să o aibă agenția SEO aleasă este accesibilitatea. Cu alte cuvinte, echipa să fie prietenoasă și deschisă, să dorească să vorbească cu clienții și să fie bucuroși să răspundă la orice întrebări. Să poți trimite un email cu întrebările tale și să primești un răspuns decent într-un interval de timp decent. Atunci când primești factura lunară, să primești și un raport de activitate, indiferent că tu vei înțelege ce scrie în el sau nu. Dacă vrei un serviciu suplimentar implementat rapid, să îl poți obține.

Pasiunea agenției SEO pentru proiectul tău


Din păcate, există agenții SEO care sunt axate doar pe profit. Da, oricine are o afacere vrea să facă bani. Devine însă evident că aceasta poate ajunge să fie singura motivație pentru unii oameni.

Acestea sunt agenții SEO pe care vrei să le eviți cu orice preț. Dacă discuția inițială cu ei se învârte în jurul tarifului lor și nu a modului în care îți vor ajuta afacerea, e clar. Dacă simți că oamenii din agenție nu cred cu adevărat în succesul proiectului tău, iarăși este clar.

Încearcă să găsești o agenție cu oameni cărora să le simți pasiunea pentru munca lor și, mai ales, încrederea și entuziasmul în ceea ce privește afacerea ta și site-ul tău.

Pentru o astfel de agenție, sună la 0799 999 899 (Ads Leaders).

Fiabilitatea agenției SEO


Poate că agenția SEO pe care o vizezi nu are neapărat experiență pe nișa ta. Aceasta nu este o problemă în sine și nu trebuie să respingi din start o astfel de agenție. Nimeni nu se naște învățat și nimeni niciodată nu poate ști totul din toate domeniile.

Ce este important este să observi dacă vrea să facă research și să învețe mai multe despre domeniul tău. Are interesul treaz pentru a asimila rapid ceea ce trebuie pentru a face performanță pe exact nișa ta? Este suficient de fiabilă pentru a se adapta exact pe proiectul tău sau face doar activități generaliste?

Contactează-ne oricând, pentru orice întrebări ai!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *