Blog

10 sfaturi de SEO pentru imobiliare care chiar te ajută să vinzi case

by | 20, Oct, 22 | Optimizare SEO cabinete stomatologice | 0 comments

Astăzi, vânzarea caselor și apartamentelor începe online. Clienții se uită întâi pe internet și vizitează fizic doar acele proprietăți care le-au plăcut online. Ei bine, ca să le placă oamenilor casele și apartamentele pe care le vinzi tu, întâi trebuie să le poată găsi pe internet. Dacă ești invizibil online, nu are nimeni cum să te găsească și să programeze vizionări. De aceea, ai nevoie de SEO pentru imobiliare. Află TOP sfaturi pentru SEO în domeniul real-estate din acest articol marca Ads Leaders!

Sfaturi de SEO pentru imobiliare

Dacă ne-ai urmărit blogul, știi deja că SEO este cea mai ieftină și mai eficientă metodă de promovare online. Indiferent că activezi în domeniul imobiliarelor sau în orice alt domeniu, ai nevoie de SEO pentru a vinde fără să plătești mici averi la Google și la Facebook pentru reclame plătite.

Iată care sunt sfaturile noastre pentru SEO în imobiliare:

1. Găsește cuvintele-cheie potrivite pentru domeniul imobiliar

Găsește cuvinte-cheie pe care oamenii le folosesc pentru a căuta ce vor, fie case, garsoniere, apartamente sau spații comerciale pentru a le cumpăra, fie pentru a le închiria sau pentru a face un schimb. Există tool-uri plătite pentru a găsi aceste cuvinte-cheie, dar o poți face și tu manual dacă timpul îți permite. Aici găsești un articol despre cum găsești cuvinte-cheie pentru business-ul tău.

2. Calitate, nu doar cantitate atunci când vorbim de SEO pentru imobiliare

Conținutul de calitate este la fel de important cum este cantitatea. Internetul este plin de postări de blog de 500 de cuvinte pline de cuvinte cheie, dar care spun foarte puțin. Conținutul, blogurile și articolele de calitate pe care clienții tăi le vor considera valoroase sunt recompensate de Google cu ranking mai bun.

Google observă când utilizatorii vizitează o pagină, dar apoi trebuie să revină la rezultatele căutării pentru a încerca din nou căutarea unui articol mai relevant. Această practică este numită „pogo-sticking”. Google vrea să oferi utilizatorului exact informația pe care o caută din prima încercare. Deci, pe scurt, conținutul tău trebuie să fie bun. Ai nevoie de articole de blog și de PR scrise calitativ? Da, iar noi te putem ajuta!

SEO pentru imobiliare

3. Folosește tipuri altternative de conținut valoros

De asemenea, conținutul valoros nu se limitează la articole și postări pe blog. Instrumentele precum hărțile și calculatoarele de credite pentru locuințe sunt populare. Acestea sunt printre cele mai căutate subiectepe Google în imobiliare. Există numeroase site-uri care oferă calculatoare pe care le poți încorpora gratuit în site-ul tău. Hărțile, chestionarele și calculatoarele sunt disponibile ca widget-uri dacă utilizezi WordPress pentru a-ți gestiona site-ul.

Ai nevoie de un site performant pentru domeniul imobiliarelor? Te ajutăm cu drag!

4. Site-ul trebuie să fie mobile-friendly.

De ce? Pentru că majoritatea oamenilor stau relaxați în pat și își caută casa de vis. Nu ai un site mobile-friendly? Pierzi clienți chiar în acest moment. Contactează-ne și te ajutăm să îți transformi site-ul într-unul prietenos cu utilizatorii de pe mobil!

5. Construiește un profil de backlinkuri sănătos

Atunci când atragi vizitatori cu link-uri plasate pe alte site-uri, Google te răsplătește cu și mai mult trafic gratuit. Noi, echipa Ads Leaders, putem plasa pentru tine articole SEO și articole de branding laudative în presa online din România sau din străinătate, pentru a crea un profil de backlinkuri sănătos pentru strategia SEO.

6. Profită de canalele multimedia

Poți face un video cu propritățile tale de vânzare și să îl urci pe YouTube. Poți face (și indicat ar fi să faci) multe poze cu casele tale de vânzare pe care să le optimizezi SEO și să le urci online, așa încât să apară în Google Images. Cum optimizezi SEO o fotografie pentru a ajunge în ochii potențialilor tăi clienți? Cu metadata și atribut ALT. Te putem ajuta și cu aceste lucruri!

7. Folosește-te de puterea Social Media.

Postările inteligent gândite îți aduc fani, urmăritori și clienți. Nu ai timp să postezi sau nu știi ce să postezi? Noi oferim servicii de gestionare Social Media!

7. Folosește-te de SEO local.

Cum? Cu Google My Business, desigur! Nu te descurci? Te ajutăm noi! Important e ca atunci când oamenii caută proprietăți din zona ta, să apari într-o casetă pe Google Search.

8. Obține recenzii de la clienți.

După ce închei o tranzacție, este o idee bună să le sugerezi oamenilor să îți lase o recenzie. Ei sunt entuziasmați de noua lor achiziție și (sperăm că) îți vor lăuda serviciile în recenzii. Vrei mai multe recenzii pozitive în online? Te ajutăm să ai o prezență profesională cu review-uri de 5 stele!

9. Îți trebuie un site rapid și performant.

Site-ul tău pentru imobiliare trebuie să fie aerisit, cu aspect profesional. Trebuie să inspire încredere. De asemenea, este necesar să se încarce rapid, chiar dacă ai postat poze și video-uri.

Meniul trebuie să fie intuitiv și cu filtre, astfel încât oamenii să găsească imediat tipul de proprietate de care sunt interesați. De asemenea, modalitățile lor de a te contacta și a programa vizionări trebuie să fie clare, la îndemână și funcționale.

Nici nu este necesar să spunem că este vital ca site-ul să fie perfect funcțional, fără erori 404 sau bug-uri. Cum să cumpere cineva o proprietate de zeci sau sute de mii de euro construit de o firmă care nu poate întreține un simplu site de prezentare?

Pentru cele mai bune site-uri făcute special pentru domeniul imobiliar, contactează echipa Ads Leaders!

10. Măsoară datele pentru a ști ce să îmbunătățești.

Dacă nu ai deja un cont Google Analytics și unul Google Search Console pentru a monitoriza campaniile de marketing, configurează unul chiar astăzi. SEO este un proces pe termen lung. Programează-ți timp pentru a revizui analizele și pentru a măsura succesul strategiilor tale SEO și a recalibra atunci când este necesar. SEO, ca și internetul, se schimbă mereu, dar fundamentele rămân aceleași.

Concluzii – SEO pentru domeniul imobiliar

În cele din urmă, succesul SEO depinde de practicile de bun simț. Pune-te în pielea clienților tăi. Fii o resursă valoroasă de informare, permite clienților să te găsească prin mai multe surse, pe mai multe dispozitive și canale, construiește relații în comunitățile pe care le deservești și asigură-te că experiența clienților este una plăcută. Fii resursa de care au nevoie și pe care o doresc clienții tăi.

Ai nevoie de ajutor pentru cel mai puternic SEO pentru imobiliare din zona ta? Dacă răspunsul este DA, atunci ai nevoie de noi!

CONTACT ADS LEADERS

Telefon: 0799 999 899

E-mail: contact@adsleaders.eu

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *